zive.cz: Sdílel kamarádovi nahé holky přes Drive a přišel o celý účet na Googlu

Probudíte se a na telefonu svítí: „Váš účet byl deaktivován“

Google v podmínkách jasně píše, že si vyhrazuje právo analyzovat veškerý obsah a to v okamžiku jeho přijetí, odeslání (sdílení) a nahrání. A jelikož dnes systémy Googlu, Microsoftu, Amazonu a dalších stále lépe rozpoznávají třeba obsah fotografií, lze předpokládat, že by dokázaly rozluštit i to, že ta hromada fotografií a videí ve složce „XXX“ asi nebude archiv z dovolené, ale bohatý materiál pro studium ženské anatomie.

http://www.zive.cz/clanky/sdilel-kamaradovi-nahe-holky-pres-drive-a-prisel-o-cely-ucet-na-googlu/sc-3-a-182516/default.aspx

Related posts

Leave a Comment