Web

Technologie

zive.cz: Sdílel kamarádovi nahé holky přes Drive a přišel o celý účet na Googlu

Probudíte se a na telefonu svítí: „Váš účet byl deaktivován“ Google v podmínkách jasně píše, že si vyhrazuje právo analyzovat veškerý obsah a to v okamžiku jeho přijetí, odeslání (sdílení) a nahrání. A jelikož dnes systémy Googlu, Microsoftu, Amazonu a dalších stále lépe rozpoznávají třeba obsah fotografií, lze předpokládat, že by dokázaly rozluštit i to, […]

Read More